Over netwerkpartners LSI

Dr. Antonie van Nistelrooij - Dr. Tonnie van der Zouwen MCM  - Drs. Eva van der Fluit - Drs. Rob de Wilde CMC

Dr. Antonie van Nistelrooij – Dr. Tonnie van der Zouwen MCM – Drs. Eva van der Fluit – Drs. Rob de Wilde CMC

Drs. Eva van der Fluit
Drs. Eva van der Fluit is zelfstandig organisatie adviseur. Zij begeleidt veranderprocessen in organisaties op het snijvlak van strategie en realisatie. Hierbij helpt zij opdrachtgevers om bewust te kiezen voor directief of participatief veranderen en alles wat daar tussen zit. Eva opereert veelal in professionele organisaties waar participatie vaak een must is. Zij heeft een boek geschreven over Strategie voor Dienstverleners en voert op dit moment een promotie onderzoek uit naar eerste hulp bij conflict in professionele organisaties.
www.EvavanderFluit.nl

Drs. Rob de Wilde CMC
Organisatie adviseur en interim manager geldt in Nederland als een van de belangrijkste specialisten op het vlak van participatief veranderen, Whole Scale Change en Large Scale Intervention. Hij introduceerde de LSI 25 jaar geleden in Nederland en heeft inmiddels vele practitionars opgeleid en organisaties vooruit geholpen. Hij publiceert regelmatig over zijn vakgebied en geeft veelvuldig lezingen en workshops.
www.sigma-rt.nl

Dr. Tonnie van der Zouwen MCM
Als zelfstandig organisatieadviseur richt zij zich op participatieve processen voor organisatieontwikkeling en verzorgt ze trainingen in participatieve methoden voor ervaren adviseurs en trainers. Zij heeft enkele online praktijkboeken geschreven over participatieve verandermethoden. Tonnie is onlangs gepromoveerd op een onderzoek aan de Universiteit van Tilburg over succesfactoren en duurzame effecten van LSI.
www.tonnievanderzouwen.nl

Eva

 

rob-de-wilde

 

pasfoto 3 kleiner

error: Content is protected.